PROIECTUL “ECHIPA FEMININA DE RALLY RAID HAIDUCII WHEELS”
Prima echipa de Rally Raid din Romania și din Europa INTEGRAL FEMININA!

Pilot Roxana Ciuhulescu, faimoasa prezentatoare a emisiunii PROMOTOR, imaginea Land Rover Romania si FRAS (Federația Romana de Automobilism Sportiv), instructor de pilotaj sportiv, pilot de elicopter.

Co-pilot Catherine Lefebvre, una dintre cele mai bune navigatoare italiene, instructor federal international, cu un palmares international impresionant.
Pilot de asistenta rapida Diana Maria Butoi, co-pilot de rezerva, conduce camionete Chevrolet și SsangYong pregătite pentru asistenta rapida in spatele Roxanei, gata de intervenție în concurs.

Denisa Tanasoiu, a renunțat la scaunul mașinii firmei de publicitate, pe care o deține, pentru scaunul de co-pilot la mașina de asistenta rapida. E gata de intervenție la sistemul de rulare și la tractări de urgenta.

Diana Virlan, cea mai tânăra componenta a echipei, ocupa al treilea loc in mașina de asistenta rapida. Apa, uleiul de motor, rotile mașinii Roxanei si Catherinei sunt sarcinile ei.
Într-un segment al sportului cu motor specific masculin, în care efortul și concentrarea fizica și psihica se întind pe zile întregi și pe distante în care kilometrii sunt multi și pentru șoferii profesioniști de asfalt, condițiile fiind mult mai dure în off road (motiv pentru care cursa Dakar este considerata cea mai grea din lume!), ideea echipei integral feminine în domeniul Rally Raidului a atras deja atenția sponsorilor din străinătate.

Echipa feminina HAIDUCII WHEELS este formata din:
1. Masina de Rally Raid profesionala de TOP care concureaza la categoria “PROFI”
2. Masina de asistenta rapida care concureaza “in umbra” celei de TOP
3. Vehicul de asistenta, pregatit ca service mobil cu toate dotarile tehnice necesare la interventii grele: aparat de sudura, banc de lucru, compresor, scule, piese de schimb, etc.