Organizator

[vc_row fullwidth=”true”][vc_column][mk_page_title_box section_height=”453″ bg_image=”http://baja500.ro/wp-content/uploads/2017/01/praf.jpg” bg_position=”right bottom” bg_effects=”parallax” font_color=”#dddddd” sub_font_weight=”100″][mk_padding_divider][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Asociatia Sportiva CAP 180

Sunt multi ani de cand concuram, organizam, participam sub diverse forme la acest fenomen. Pentru unii dintre noi a devenit un mod de viata. Ne programam concediile in functie de cum iau copiii nostri vacanta, si de calendarul concursurilor din anul respectiv.
Prietenii pe care ni i-am facut in “lumea” aceasta, a celor de la raid, sunt multi si buni. Si nu doar intr-o singura tara sau pe un singur continent.
Pentru ei si pentru bucuria si placerea noastra, pentru toate cele pe care vi le-am povestit mai sus, ne-am adunat sub culorile unui nou club si ne propunem sa il facem puternic. Nu ca sa invinga, nu ca sa bata. Asociatia Sportiva CAP 180 motorsport trebuie sa aiba puterea de a aduna laolalta cati mai multi pasionati, cati mai multi prieteni, cati mai multi sportivi.

Ne propunem sa adunam laolalta nu numai sportivi de rally raid, ci si alti iubitori de motoare, pentru a le arata ca rally raid exista si e asa de frumos. Vom chema alaturi de noi la actiunile noastre sportivi si de la alte ramuri automobilistice, inclusiv pentru a le cere ajutorul, dar si pentru le arata cine suntem si ce stim, poate vor avea nevoie de sprijinul mijloacele si logistica noastra in organizarea competitiilor lor.

Vom aduna in jurul nostru si cati mai multi impatimiti privitori de pe margine ai sportului cu motor.
Placerea pe care o simt cand motoarele noastre se tureaza, puterea cu care stau in soare, frig sau ploaie doar ca sa vada masinile noastre si pe noi pilotandu-le, ne onoreaza.

Avand in gand toate acestea, folosindu-ne de experienta acumulata in mai bine de 20 de ani prin competitii nationale, in concursuri de prin alte tari, unii dintre noi fiind prezenti de mai multe ori chiar si la Dakar … sunt 20 de ani de concursuri, credem ca a venit vremea sa facem ceva frumos pentru prietenii nostri si pentru pasiunea noastra comuna .
Ne propunem sa organizam competitii de Rally Raid, auto si moto, care sa adune la start zeci de echipaje, care sa aduca laolalta numele consacrate din sportul cu motor si in scurt timp sa capete notorietate si sa fie cat mai vizibile pe toate canalele media.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]